Nyheter vid IFV

Vi söker en kommunikatör!

2024-03-18

Centrum för forsknings- & bioetik (CRB) är en mångvetenskaplig forskningsmiljö med tydlig kommunikationsprofil. Vi leder kommunikationsarbetet i flera internationella forskningsprojekt, samt driver två forskningsbloggar. Har du erfarenhet av att sammanfatta huvudbudskapet i akademiska forskningsartiklar? Då kan det vara dig vi söker! 

Vi söker dig som är en driven skribent, tycker om att arbeta i team och gillar när saker går fort. Du kommer att arbeta i projektform och producera innehåll till web, sociala medier och nyhetsbrev som ska passa i olika projektkanaler. Du kommer att jobba med webb i flera CMS, enklare layouter, videoredigering och bildredaktion. Du kommer att ansvara för insamling och arbeta med analys av statistik från webbplatser och sociala medieplattformar för att utvärdera kommunikationsinsatser, både regelbundet och vid behov, med hjälp av olika verktyg.

Anställningen är ett vikariat till och med juni 2025. Omfattningen är 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Läs mer & sök jobbet!

Senast uppdaterad: 2024-03-19